Försmak av jul!

Hjortsberga julkort 16.indd

Under december månad smakar vi in julen på Hjortsberga. I vårt hem förbereder vi julen med goda smaker och pynt. På julen läggs dieter och “att-göra” listor åt sidan för att njuta några dagar tillsammans med familjen. Då kommer våra ungdomar Hack och Philippa hem för lata lediga dagar. Gladast av alla är nog Singha som får ha oss alla samlade och får mer uppmärksamhet än vanligt. I och utanför butiken gör vi julfint. Tänder ljus och sätter på musik och skapar ett lugn i all stress. Butikens sortiment bjuder på många stilar och allt är noga utvalt och handplockat av oss. Välkomna till lugnet, glöggen, pepparkakorna och julgotterna i vår mysiga butik!

Vi önskar er alla en riktigt god jul!

Suzanne, Pontus och Helena

 

UNDER DECEMBER:

STILFULLA KLAPPAR! Lö 10 och 17 dec kommer Helena och hjälper oss så vi kan göra extra vackra paket, vi har laddat med massor av fint att pynta era paket med.

EN OSLAGBAR KOMBO! Lö 10 dec får vi besök av Sörbro Getost (lokalproducerad getost från granngården) getostar med ypperlig smak och Bakeriet (från Eskilstuna) med bl a mustiga dinkelpepparkakor.

DAMERNAS AFTON! on 14 dec från kl 18 och framåt bjuds damerna in till en afton med bubbel och glittrande överraskningar. Anmälan till 070 568 2229

HERRARNAS AFTON! to 15 dec från kl 18 och framåt bjuds herrarna på öl och ölkorv. Ni får bästa tipsen på en klapp till er käresta. Kort föredrag av Flygkapten Roland Printzsköld omkring letandet av DC3:an för ca 70 år sedan. Anmälan till 070 568 2229.

LÅÅÅNG MARSIPANORM! lö 17 dec bjuder vi på den Printzsköldska väldigt långa marsipanormen. Familjen har haft som tradition att bjuda den delikata ormen på stora glöggbjudningar.

SJÄLVMEDKÄNSLA! sö 18 dec kl 13.30 Exklusivt för oss kommer författaren och fd journalisten på SvD Agneta Lagercrantz (agnetalagercrantz.se) som nyligen var gäst hos Malou i tv 4. Agneta berättar om sin nya bok Självmedkänsla. Specialpriser på boken utlovas.

Öppet i dec.

on-to 12-18, fr 12-17, lö-sö 11-15

23/12 öppet 12-15

stängt: 24/12 och 31/12.

VÄLKOMNA!!